Адвокат онлайн - консултации

Адвокат онлайн

Процесуалното представителство, консултиране и защита на физически лица и юридически пред българските арбитражи и съдилища по множество различни дела. Повечето дела на дружеството са свързани с обезщетения от настъпили застрахователни събития, катастрофи, ПТП, трудови злополуки.

Изключителни усилия се полагат за бързото доброволно и извънсъдебно решаване на споровете, тъй като знаем, че и най-лошата спогодба е по-добра от най-добре водения исков процес. Правно обслужване на юридически лица с нестопанска цел, търговски дружества и други.

 Изготвяне на молби,нотариални актове,договори и множество различни документи. Учредяване и вписване на ЕТ, ЕООД, ООД, АД и т.н. Съдействие и правна защита при сключване на договори, преговори, участие в различни форуми.

 Други основни области на специализация на дружеството са спорове за наследяване, собственост, наказателно право, дела по данъчно право, трудово право, търговско право, административно право, облигационно право. Системата ни на работа гарантира експедитивност, коректност и конфиденциалност по време на делата както и постоянната, непрекъсната информация за хода им.